15 Μαΐ 2010

Αγροτικά Νέα


Συνάντηση Νέων Αγροτών στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της Agrotourism

Συνάντηση - συζήτηση αγροτών πραγματοποιείται την Κυριακή, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και στο πλαίσιο της έκθεσης «Agrotourism». Στόχος της συνάντησης - μεταξύ άλλων - είναι η συγκρότηση διοικούσας ομάδας, που θα διαμορφώσει παράρτημα της Ένωσης Νέων Αγροτών στη Χαλκιδική.

Σε νέα γραφεία η NOVACERT

Η NOVACERT μεταφέρθηκε σε νέα γραφεία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις, ήταν επιτακτική λόγω του αυξανόμενου όγκου εργασιών της καθώς και του αριθμού στελεχών που απασχολούνται σε αυτή. Στα νέα γραφεία εγκαταστάθηκαν το τμήμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, το τμήμα Διασφάλισης της Ποιότητας, το Τμήμα Μελετών - Επενδυτικών και Αναπτυξιακών Μέτρων, καθώς επίσης η Γραμματεία, το Λογιστήριο και η Διοίκηση της εταιρείας.

Πρόγραμμα "Παραγωγή- Μεταποίηση- Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων" από την Ν. Ρεθύμνου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Παραγωγή-Μεταποίηση-Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων" θα υλοποιηθεί από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, στον Αγ. Μάμμα του Δήμου Γεροποτάμου, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου -Διεύθυνση Πολιτισμού-ΝΕΛΕ - Κέντρο Λαϊκής Επιμόρφωσης Περάματος.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 28310-40060-40062

Γιορτή παραδοσιακού σπόρου την Κυριακή στις Σταγιάτες Πηλίου

Ο παραδοσιακός σπόρος και ο οικολογικός κήπος θα έχουν την τιμητική τους στις Σταγιάτες Πηλίου, την ερχόμενη Κυριακή, 16 Μαΐου, στη γιορτή που διοργανώνεται εκεί, με πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Πηλιορείτικης Ομάδας Δράσης και του ΑΙΓΙΛΟΠΑΣ (Δίκτυο για τη Βιοποικιλότητα και την Οικολογία στη Γεωργία) και με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Ανάκληση τσίλι από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την ελληνική επιχείρηση «Carrefour» για τη διακίνηση τσίλι, σε ένα δείγμα του οποίου παρατηρήθηκε αυξημένη ποσότητα αφλατοξίνης Β1. Πρόκειται για τσίλι, σε συσκευασίες των 150 g, με εμπορική επωνυμία «Τσίλι Carrefour», αριθμό παρτίδας 3289ΚΑ5 και ημερομηνία λήξης 24.11.2012.

           
"ΠΑΣΕΓΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου