19 Νοε 2010

Ο Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου στα Μεστά


Ο πρώτος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ.Νάσος Γιακαλής, μαζί με τον αντιπεριφειριάρχη κ. Κων/νο Γαννιάρη και τους εκλεγμένους συμβούλους, επισκέφθηκαν το μεσαιωνικό χωριό Μεστά σήμερα 19 Νοεμβρίου γύρω στις 8μ.μ., μέσα στα πλαίσια των ευχαριστιών προς τους ψηφοφόρους έπειτα από τις εκλογές που έγιναν στις 14 του Νοέμβρη.

Ο Πρόεδρο των Μεστών κ.Κων/νο Σχολιάδη μαζί με χωριανούς, τους υποδέχθηκαν στη κεντρική πλατεία του χωριού όπου τους καλωσόρισαν και τους ευχήθηκαν.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεστών προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον κ.Γιακαλή για την εκλογή του και έδωσε ευχές για το νέο ξεκίνημα του έργου του στη περιφέρεια.


Η δήλωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ.Νάσου Γιακαλή

«Οι κάτοικοι των νησιών μας αποφάσισαν σήμερα για ένα ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. Με το βλέμμα στο μέλλον, οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, ψήφο νίκης.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όσους ψήφισαν το συνδυασμό μας. Ευχαριστώ και όσους δεν με ψήφισαν. Υπόσχομαι να εργαστώ, όπως πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις για να βάλουμε το Βόρειο Αιγαίο στο δρόμο της ανάπτυξης, της δημιουργίας, της νέας προοπτικής.

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Βογιατζή για τον αγώνα που έδωσε και ελπίζω στην καλή συνεργασία μαζί του.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που σε αυτό το δύσκολο, πραγματικά, αγώνα ήταν δίπλα μου. Να ευχαριστήσω επίσης και όσους εθελοντικά στάθηκαν κοντά μου και συντέλεσαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Τέλος, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη σύζυγο μου Ελένη και τα παιδιά μου, Μαριλένα και Παναγιώτη.

Η νίκη αυτή είναι νίκη των πολιτών του Βορείου Αιγαίου, νίκη της αυτοδιοίκησης.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη. Για το λόγο αυτό δεσμεύομαι ότι η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες χωρίς κομματισμούς, με ένα και μοναδικό γνώμονα:

Το συμφέρον του τόπου μας, το συμφέρον των νησιών μας.

Από την 1η Γενάρη του 2011 ξεκινά μια καινούργια εποχή στο Βόρειο Αιγαίο.»

Γραφείο Τύπου