16 Φεβ 2012

Highlights



16/2


Νίκη ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ με την Ουντινέζε που ψάχνει εκδίκηση για τον αποκλεισμό της το 2001.Ο Δικέφαλος, αήττητος φέτος στην Ευρώπη, θέλει κάνει βήμα πρόκρισης στην Ιταλία. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; 22.05

Πόρτο ή Σίτι;

H Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στο Γιουρόπα Λιγκ με την ομάδα του Μαντσίνι να δοκιμάζεται στην Πορτογαλία με την τροπαιούχο Πόρτο.Μπορεί η Πόρτο να τα βάλει με την αρμάδα των αστέρων από το Μάντσεστερ; Ποντάρετε τώρα!
22.05


Live από τις 00:15!

Δείτε σε live video δύο ματς από το 2ο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες!
Νασιονάλ - Λιμπερτάδ και Γκοντόι Κρουζ - Πενιαρόλ στις 00:15 και 02:30 αντίστοιχα το πρωί της Παρασκευής. Τι θα συμβεί στις μάχες της Νότιας Αμερικής;



Η bwin είναι ο μεγαλύτερος πάροχος online gaming παγκοσμίως. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να παίξετε στη bwin.


  • 30.000 στοιχήματα σε περισσότερα από 90 αθλήματα
  • Online προκλήσεις σε Πόκερ, Καζίνο και Games
  • Απίστευτα προνόμια στο Πρόγραμμα Μελών b’inside
  • Κερδίζετε με ασφάλεια – Υψηλά πρότυπα ασφαλείας προσωπικών δεδομένων
  • Η σοβαρότητα του νούμερο 1 στο online gaming

Τι περιμένετε λοιπόν και δεν … play for real!

Ολοκαίνουριος χειμερινός διαγωνισμός!



Οι πέντε πρώτοι νικητές μόλις επέστρεψαν από την Αράχοβα!

Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο νέος, μεγάλος, χειμερινός διαγωνισμός της betoto.com, της ελληνικής εταιρίας online στοιχήματος, με έπαθλο 50 τριήμερες αποδράσεις για δύο άτομα στην Αράχοβα!

Οι πέντε πρώτοι νικητές, Γιάννης Μ., Μιχάλης Κ., Γιώργος Α., Θανάσης Α. και Σωτήρης Χ., ο καθένας με ένα ακόμα άτομο της επιλογής του, απόλαυσαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο ένα πολυτελές τριήμερο χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης στον πιο κοσμοπολίτικο χειμερινό προορισμό της Ελλάδας!

Αν αναζητάτε κι εσείς μεγάλες αποδόσεις και παράλληλα δωρεάν χειμερινές διακοπές δεν έχετε παρά να μπείτε στο παιχνίδι με την betoto.com! Τοποθετήστε πέντε αθλητικά στοιχήματα (ανεξαρτήτως ποσού) μέσα σε διάστημα μίας ημερολογιακής εβδομάδας, έως και την 1η Απριλίου 2012, και μπείτε αυτόματα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις! 45 ακόμα τριήμερα πακέτα, για 2 άτομα, αναζητούν νικητές!

Παίξτε κι εσείς με τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μπορεί να βρεθείτε να απολαμβάνετε το χιονισμένο τοπίο σε πολυτελές ορεινό θέρετρο στη γραφική Αράχοβα!

Αν είστε νέοι παίκτες, μπείτε στο παιχνίδι με την betoto.com και βγείτε διπλά κερδισμένοι με μπόνους εγγραφής 100% μέχρι και 50 ευρώ!

betoto.com, μπείτε στο παιχνίδι!

Η bwin.com, Επίσημος Χορηγός της ΑΕΛ Λεμεσού!



Συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας.


Η bwin.com, η Νο1 online gaming εταιρεία, και η ΑΕΛ Λεμεσού, διοργάνωσαν πριν λίγες μέρες, στη Λεμεσό, κοινή Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας, σύμφωνα με την οποία η bwin είναι Επίσημος Χορηγός τoυ Κυπριακού Συλλόγου!

Το χορηγικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή της bwin στην επίσημη εμφάνιση τόσο της ποδοσφαιρικής όσο και της καλαθοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, καθώς και την προώθηση των υπηρεσιών της bwin ανάμεσα στους χιλιάδες φίλαθλους του Λεμεσιανού Σωματείου.


Στο πάνελ της Συνέντευξης Τύπου τόσο ο εκπρόσωπος της bwin.party όσο και ο Πρόεδρος της ΑΕΛ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εν λόγω συνεργασία.


Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κος Αντρέας Σοφοκλέους, δήλωσε:

«Η bwin αποτελεί την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία παγκοσμίως και είμαστε περήφανοι που την παρουσιάζουμε ως έναν εκ των χορηγών της ΑΕΛ. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με αμφίδρομα οφέλη. Εταιρείες όπως η bwin βοηθούν τις ομάδες μας να εξελκήσουν τις χορηγικές τους ενέργειες σε άλλα επίπεδα και στηρίζουν την ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου και του κυπριακού αθλητισμού γενικότερα».


Με την υπογραφή της εν λόγω χορηγίας, η bwin επισφραγίζει τον τίτλο της ως ο «χορηγός των πρωταθλητών»!

Αποτελέσματα αγώνων Τετάρτης

Τετάρτη 15.2.12


Κωδικοί και αποδόσεις από το κουπόνι του ΟΠΑΠ