26 Οκτ 2011

Δεν πάει...άλλο!

Seat

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011, στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μεστών, ο περιοδεύων θίασος Κρήτης παρουσιάζει τρία δρώμενα διασκεδαστικά - κοινωνικά - ψυχαγωγικά - τραγουδιστικά διάρκειας 2 ωρών.

Απο την Κρήτη ήρθαμε χαρά να σας εδώσουμε,
με σάτιρο, γέλιο και τραγούδια όλοι θα ξεφαντώσουμε


Είσοδος: Μαθητικό - 5 ευρώ, Ενήλικες - 8 ευρώ.

κάλεσμα Πολιτιστικού Συλλόγου Μεστών

Επισκόπηση ημερήσιου τύπου




ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
Κρυφτούλι με τις εκλογές παίζει η κυβέρνηση!

ΑΥΡΙΑΝΗ: Χρεοκόπησαν την Ελλάδα οι οίκοι αξιολόγησης

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Αδίστακτος! Φθηνά κόλπα από τον Γιώργο για να... μείνει

ΕΘΝΟΣ: Ευρωζάλη από τα "βέτο" της Μέρκελ

Εκρηκτική κατάσταση διαμορφώνεται στις Βρυξέλλες λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής. Μπλόφες και απειλές βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Αναταράξεις προκαλεί το γερμανικό βέτο.
Η προαναγγελία για κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 60% δημιουργεί ερωτηματικά. Αφορούν τις εγγυήσεις που θα δοθούν, ώστε να διασφαλιστεί η εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το βιβλίο "Ρωμηοσύνη" του πατρός Ιωάννη Ρωμανίδη Η Βίβλος της ελληνικής Αναγέννησης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μπρα ντε φερ με τη χρεοκοπία


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Απολύσεις σε υπουργεία μέσω κατάργησης οργανικών θέσεων

ΕΣΤΙΑ: Επιστέγασμα της αποτυχίας

Η ΑΥΓΗ: Κούρεμα με γύψο για 20 χρόνια

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τα πλασματικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ολα ανοιχτά ως την ύστατη ώρα

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, όλα τα μείζονα θέματα, από την ενίσχυση του ΕΤΧΣ και την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών έως το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους είναι ακόμη ανοιχτά.

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: Η... επόμενη ημέρα για μισθούς, καταθέσεις

Ο ΛΟΓΟΣ: Πόσο κοστίζει το κούρεμα...

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Να πληρώσουν τη χασούρα των Ταμείων κράτος και πλουτοκρατία

ΤΑ ΝΕΑ: Δραματικό παζάρι για το κούρεμα

Θρίλερ στο παρά πέντε της Συνόδου Κορυφής, καθώς οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν έχουν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για τα κρίσιμα θέματα του πακέτου για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Ιδιαίτερα όσον αφορά το κούρεμα του ελληνικού χρέους, πυρετώδης διαβουλεύσεις με τους ιδιώτες πιστωτές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τη Γερμανία να πιέζει για κούρεμα 50%-60%, όπως προκύπτει από εμπιστευτική έκθεση της καγκελαρίας.


City Press: Ευρωπαϊκή κακοφωνία

Metro: Γερμανική θηλιά για την Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σαφάρι του ΣΔΟΕ για το ΦΠΑ





Οικονομικός Τύπος

ΕΞΠΡΕΣ: Πίεση από την Γερμανία για haircut 60% στο χρέος

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Κινδυνεύει με φιάσκο η Σύνοδος Κορυφής

ΚΕΡΔΟΣ:
Τριπλή εμπλοκή στη Σύνοδο

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:
Τελικές διαπραγματεύσεις για το ελληνικό κούρεμα

Αγροτικά νέα


Θετικός ο Μαχαιρίδης για τις υδατοκαλλιέργειες


Τις πάγιες θέσεις του σε σχέση με το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τις υδατοκαλλιέργειες εξέθεσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης κατά τη νέα συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξίας.


Ακινησία της αγοράς ελαιολάδου σε Ελλάδα και Ιταλία, ανοδικές τάσεις Ισπανία


Η εξαγγελία της ιδιωτικής αποθεματοποίησης, δεν έφερε προς το παρόν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις τιμές στην Ελλάδα και Ιταλία ενώ στην Ισπανία υπήρξαν κάποιες θετικές ενδείξεις για το πολύ καλό εξαιρετικό παρθένο αλλά και για το κοινό παρθένο για το οποίο εξαγγέλθηκε η αποθεματοποίηση.Οι τιμές που προσφέρονται είναι καθηλωμένες στα ίδια χαμηλά επίπεδα και για το εξαιρετικό Παρθένο (0,3βαθμοι) στην Κρήτη κυμαίνονται από 2,0 έως 2,20 ευρώ, στην Πελοπόννησο από 2,25-2,30.




Μετάθεση πληρωμών ενιαίας ενίσχυσης


Για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μετατίθεται χρονικά η πληρωμή προκαταβολών ενιαίας ενίσχυσης στους έλληνες παραγωγούς, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Θυμίζουμε ότι το 2010 η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης δόθηκε στις 27 Οκτωβρίου, ενώ το συνολικό ποσό είχε εξοφληθεί μέσα στο Δεκέμβριο του 2010.


Ήπια υποχώρηση στις τιμές των μετοχών στο άνοιγμα του χρηματιστηρίου

Οι χρηματιστηριακοί αναλυτές εκτιμούν ότι η υψηλή μεταβλητότητα και η αστάθεια θα χαρακτηρίσει τη σημερινή συνεδρίαση, εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής καθώς όλα παραμένουν ρευστά σχετικά με τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων σχετικά με το ελληνικό χρέος.



Φωτοβολταϊκά και στις Ένοπλες Δυνάμεις

Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στρατιωτικές μονάδες, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα και να μειωθεί ο λογαριασμός ρεύματος που πληρώνουν στη ΔΕΗ, εξετάζει, όπως αναφέρει «το Βήμα», η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

πηγή: paseges.gr