22 Μαΐ 2009

Με ντενεκέδες...

Γράφει: Αναστασία Σπυριδάκη
22/05/2009

Απογοητευμένοι αποχώρησαν από τη συνάντηση με τον υπουργό χθες το πρωί οι φορείς της Λήμνου, καθώς - όπως τονίζουν - εμμένουν στο να διεκδικούν τα δρομολόγια που είχε ανακοινώσει το υπουργείο στις αρχές του χρόνου και πριν την επίσχεση εργασίας στο «Παναγία Σουμελά». Όπως υποστηρίζουν, ο υπουργός δεν είχε κάτι καινούργιο να τους ανακοινώσει, καθώς η τροποποίηση του δρομολογίου με την απευθείας σύνδεση με Άγιο Ευστράτιο και Λαύριο και τα δύο δρομολόγια με ταχύπλοο, είχαν ανακοινωθεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Η πορεία στο ΥΕΝ

...Σύμφωνα με τον υπουργό από την 1η Ιουνίου οι συνδέσεις σε εβδομαδιαία βάση θα είναι τρία δρομολόγια την εβδομάδα με Λαύριο και επιστροφή, ένα δρομολόγια με Πειραιά και επιστροφή, δύο για Θεσσαλονίκη με επιστροφή, πέντε για Καβάλα με επιστροφή, τέσσερα για Μυτιλήνη με επιστροφή και ένα δρομολόγιο για Σίγρι με επιστροφή.
Επίσης, από τις αρχές Ιουνίου αναμένεται η δρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου που θα εξυπηρετεί τη Λήμνο με επιπλέον δρομολόγια και συγκεκριμένα ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από Λαύριο για Μεστά, Ψαρρά, Άι-Στράτη και Λήμνο με επιστροφή και ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από Λήμνο για Σποράδες και Βόλο με επιστροφή.

link : http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=99b1aba5-6d82-49b9-9165-7b243b8f63c5