19 Δεκ 2011

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων


Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής



Κυριακή 18/12/2011

ΚΩΔ.Κωδικοί ΟΠΑΠ

Κάποιοι από τους χθεσινούς κορυφαίους αγώνες

356. Ατλ.Μαδρίτης-Μπέτις 2-0 5,50
370. Μπρέντα-Αλκμάαρ 2-1 3,75
386. Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0 2,60
388. Αζαξιό-Ρεν 1-0 4,25
396. Λέουβεν-Κλαμπ Μπρίζ 3-1 5,00
397. Οσασούνα-Βιγιαρεάλ 2-1 1,90
403. Λάτσιο-Ουντινέζε 2-2 3,00
404. Νάπολι-Ρόμα 1-3 4,00

Για περισσότερα σκορ πάτησε κλίκ εδώ.

Τοπικός Τύπος



Η Αλήθεια: "Πώς πέταξαν 1.000.000 ευρώ;" Το ερώτημα αυτό θέτει η ΑΛΗΘΕΙΑ σημειώνοντας ότι προκαλεί απορία πως το κράτος απαλλοτρίωσε χωρίς καμία έφεση δίπλα στο αεροδρόμιο για να φτιαχτεί ελικοδρόμιο προς 1.000 € το τ.μ. την ίδια ώρα που ένα χρόνο μετά έκρινε με απόφαση του εφετείου περί απαλλοτριώσεων ότι η αξία στον ίδιο χώρο είναι 460 €;

"Ιδού ο εγκέφαλος της σπείρας" :
Τη φωτογραφία ενός Αλβανού που καταζητείται έδωσε η Αστυνομία στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τον εγκέφαλο που προμήθευε την τοπική «σπείρα» με ναρκωτικά.

Στο μεταξύ όλες οι προφυλακισθέντες βρίσκονται σε διάφορες φυλακές εκτός Χίου ενώ από σήμερα επίκειται νέο κύμα συλλήψεων για περίπου 20 εμπλεκόμενους στο κύκλωμα.


Ο Πολίτης: "ΞΥΠΝΑ Γιακαλή..." Το Υπ. Ανταγωνιστικότητας ανακοινώνει ζώνες οικονομικού εμπορίου σε παραμεθόριες περιοχές της... Θράκης για την προσέλκυση επενδύσεων.Το ένα μετά το άλλο τα επιχειρηματικά forum στην περ. δυτικής Μακεδονίας. Άκρα του τάφου σιωπή στα μέρη μας.

"Το πήρε και το σήκωσε. Μεγάλες ζημιές στο κλειστό γήπεδο των λιβαδιων" Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που έπληξαν την περιοχή μας την περασμένη Παρασκευή το πρωί, είχαν προκαλέσει την αποκόλληση πολλών από τα πάνελ της οροφής, αποκαταστάθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι ζημιές.

"Με πρόδωσε ο Γ. Γεωργούλης" Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αντ. Ζαννίκος.

"Στο έλεος του Θεού οι 170 κρατούμενοι. Με άδεια ο γιατρός των φυλακών" Δεν έφτανε το γεγονός ότι οι δικαστικές φυλακές είναι υπερπλήρεις, ήρθε και η έλλειψη γιατρού να επιδεινώσει κι άλλο την ήδη βεβαρημένη κατάσταση.

Επισκόπηση ημερήσιου τύπου



Αδέσμευτος Τύπος: "Ο μισθός έγινε...χαρτζιλίκι"

Χαρτζιλίκι έγινε ο μισθός για τους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ για χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα οι αμοιβές τους, από το «κόψε κόψε» έχουν φτάσει τα επίπεδα του επιδόματος ανεργίας!
Τα στοιχεία που έχει συλλέξει και δημοσιεύει σήμερα ο «ΑΤ» για την μισθολογική κατάσταση δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τα «έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ και του Μνημονίου», προκαλούν ανατριχίλα.

Αυριανή: "Εκλογές εδώ και τώρα" για να γλιτώσει η χώρα από την καταστροφή.

Έθνος: "Σε 5 δόσεις το χαράτσι στα ακίνητα το 2012"

Με τον λογαριασμό της ΔΕΗ του Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη από τις πέντε ισόποσες δόσεις για το χαράτσι του 2012 στα ακίνητα. Ο έφορος θα αποφασίσει την αναστολή της διακοπής ρεύματος αν υπάρχει αδυναμία πληρωμής. Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Σε πέντε ισόποσες δόσεις θα καταβληθεί το χαράτσι στα ακίνητα το 2012. Το πρώτο «μπουγιουρντί» από τη ΔΕΗ θα έλθει με τον λογαριασμό του Απριλίου και το πέμπτο με αυτόν του Ιανουαρίου του 2013.


Ελεύθερος Τύπος: "Αύξηση ορίων ηλικίας"

Ελευθεροτυπία: "Νέα απειλή για τις συντάξεις"

Νέα επιδρομή στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές. Οριστικοποιείται και θα επιβληθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2012, ακόμη και αν ψηφιστεί αργότερα, η σφαγή των επικουρικών κατά 15% έως 40%. Στο τριπλό σχέδιο κυβέρνησης και τρόικας περιλαμβάνεται επίσης η μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 10% -αρχής γενομένης από όσες εταιρείες δεχτούν ηλεκτρονική παρακολούθηση προσωπικού και ωραρίου- ενώ κερδίζει έδαφος η πρόταση για επιβολή επασφάλιστρου 0,1% στον τζίρο των επιχειρήσεων, με την ελπίδα πως θα αποφέρει έσοδα 800 εκατ. υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος. Ομως, όπως παραδέχτηκε ο υπουργός Εργασίας, η καθίζηση των εσόδων συνεχίζεται, πράγμα που πιθανότατα θα επιφέρει νέα μείωση και των κύριων συντάξεων.

Εστία: "Να τεθούν εθνικοί στόχοι" με δέσμευση των κομμάτων για τήρησή τους.

Η Βραδυνή: "Επικουρικές μειώνονται από 20% έως 50% και αλλάζει τρόπος υπολογισμού"

Τα Νέα: "Μείον 3% ο ΦΠΑ για αγορές με κάρτα"

Δημοκρατία: "Μαύρο καθεστώς"


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η Ημερησία: "Κατ΄αρχήν συμφωνία για το PSI για το χρέος"

Η Ναυτεμπορική: "Φορο επίθεση στα ακίνητα με την υποδοχή της χρονιάς"