3 Σεπ 2010

Πρόσκληση της Ν.Ε.Τ.Π.

Σας προσκαλούμε σε Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με μοναδικό θέμα:

- Συμμετοχή σε εκθέσεις μέχρι το τέλος του έτους.
Γρ.Τ. της Ν.Α.Χίου

Κατασκευή 2Θέσιου Νηπιαγωγείου στο Δ.Μαστιχοχωρίων


Σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Χίου, και μετά την ένταξη της Κατασκευής Νέου 2Θέσιου Νηπιαγωγείου στο Δήμο Μαστιχοχωρίων στο ΠΕΠ Αιγαίου και Νήσων, προεγκρίθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η δημοπράτηση του εν λόγω έργου.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή η δημοπράτηση για την κατασκευή αυτού του σημαντικού έργου που θα καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής των Μαστιχοχωρίων. Υπενθυμίζουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 867.000 €.

Γρ.Τ. της Ν.Α. Χίου


Απίστευτα Βίντεο

Αγροτικά νέα


Κατάθεση αιτήσεων αγροτών για εγκατάσταση φ/β


Ξεκίνησε η κατάθεση των αιτήσεων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών εκ μέρους των αγροτών και των συνεταιρισμών τους, μετά την αποστολή της εγκυκλίου του ΥΠΕΚΑ και της σχετικής ανακοίνωσης από τα κεντρικά της ΔΕΗ, προς τις περιφερειακές υπηρεσίες της.
Έτσι από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και οι συνεταιρισμοί προς τις περιφερειακές υπηρεσίες της ΔΕΗ.Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι αιτήσεις των αγροτών θα εξεταστούν κατά προτεραιότητα, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας υποβολής τους.


Εξαγορά αιολικών πάρκων από τη ΔΕΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε. ενέκρινε την απόκτηση από την κατά 100% θυγατρική της εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. τριών αιολικών πάρκων εν λειτουργία (συνολικής ισχύος 24,65 MW) και τριών υπό ανάπτυξη (συνολικής ισχύος 48MW) του Ομίλου Εταιρειών BCI
Η σχετική σύμβαση δεν έχει ακόμη υπογραφεί, ενώ το οριστικό τίμημα θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου.
Η ΔΕΗ Α.Ε. θα προβεί σε νεώτερη ανακοίνωση με την υπογραφή της σύμβασης εξαγοράς.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΗ ΑΕ

CUPROFIX ULTRA 40 WG


Το CUPROFIX WG
είναι η νέα πρόταση της ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ για την καταπολέμηση του Γλοιοσπόριου,της Καρκίνωσης και του Κυκλοκόνιου στην ελιά.
Εφαρμογή επίσης σε αγγουριές,αμυγδαλιές,βερικοκιές,δαμασκηνιές,εσπεριδοιδή,επιτραπέζια σταφύλλια,καρπουζιές,κολοκυθιές,κρεμμύδια και πατάτες.
Ανόργανο μυκητοκτόνο με προστατευτική δράση,μίγμα τριβασικού θειικού χαλκού.
Μορφή Σκευάσματος:Βρέξιμοι κόκκοι (WG)
Συσκευασίες:Σακκί: 3kg, 2.5 kg, Κουτί: 1kg
alfagro.gr