16 Φεβ 2012

Η bwin.com, Επίσημος Χορηγός της ΑΕΛ Λεμεσού!



Συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας.


Η bwin.com, η Νο1 online gaming εταιρεία, και η ΑΕΛ Λεμεσού, διοργάνωσαν πριν λίγες μέρες, στη Λεμεσό, κοινή Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας, σύμφωνα με την οποία η bwin είναι Επίσημος Χορηγός τoυ Κυπριακού Συλλόγου!

Το χορηγικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή της bwin στην επίσημη εμφάνιση τόσο της ποδοσφαιρικής όσο και της καλαθοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, καθώς και την προώθηση των υπηρεσιών της bwin ανάμεσα στους χιλιάδες φίλαθλους του Λεμεσιανού Σωματείου.


Στο πάνελ της Συνέντευξης Τύπου τόσο ο εκπρόσωπος της bwin.party όσο και ο Πρόεδρος της ΑΕΛ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εν λόγω συνεργασία.


Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κος Αντρέας Σοφοκλέους, δήλωσε:

«Η bwin αποτελεί την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία παγκοσμίως και είμαστε περήφανοι που την παρουσιάζουμε ως έναν εκ των χορηγών της ΑΕΛ. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με αμφίδρομα οφέλη. Εταιρείες όπως η bwin βοηθούν τις ομάδες μας να εξελκήσουν τις χορηγικές τους ενέργειες σε άλλα επίπεδα και στηρίζουν την ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου και του κυπριακού αθλητισμού γενικότερα».


Με την υπογραφή της εν λόγω χορηγίας, η bwin επισφραγίζει τον τίτλο της ως ο «χορηγός των πρωταθλητών»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου