22 Δεκ 2011

Επισκόπηση τοπικού τύπου




ΑΛΗΘΕΙΑ: "Καβγάς... Duty Free"

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΙΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της δημιουργίας καταστημάτων αφορολογήτων ειδών στις εγκαταστάσεις της παλιάς ιχθυόσκαλας,
θέμα το οποίο επανέφερε με δηλώσεις του στην “Αλήθεια TV” ο Δήμαρχος Χίου, Πολύδωρος Λαμπρινούδης, μετά τις εξελίξεις για τη λειτουργία, από τις αρχές του χρόνου, του λιμενικού ταμείου ως διαδημοτικού.


Οι αναμενόμενες νέες συλλήψεις


Όπως αναμενόταν άρχισε ο δεύτερος γύρος συλλήψεων για το θέμα των ναρκωτικών, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για οκτώ άτομα, όλοι έλληνες υπήκοοι, από τους οποίους ο ένας ανήλικος.
Οι τέσσερεις συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι τέσσερεις αναζητούνται και εντός των ημερών αναμένεται η σύλληψή τους. Θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία για το ποιοι θα προφυλακιστούν και σε ποιους θα οριστεί τακτική δικάσιμος.


Πρωτοχρονιά χωρίς φάρμακα!


Σε αναστολή της πίστωσης στα ασφαλιστικά ταμεία προχωρούν από 1η Ιανουαρίου οι φαρμακοποιοί, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου
(ΠΦΣ). Παράλληλα ξεκινούν γενικές συνελεύσεις σε όλους τους συλλόγους της χώρας προκειμένου να προγραμματιστούν κινητοποιήσεις διαρκείας.


Χριστούγεννα στη… Σπαρτούντα

Δίνοντας το δικό του μήνυμα για τα Χριστούγεννα και θυμίζοντας ότι ο Χριστός διάλεξε να γεννηθεί μέσα σε μια φάτνη
κοντά σε ποιμένες, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος θα τελέσει τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία σε ένα χωριό ποιμένων, στην εκκλησία του προφήτη Ηλία της ακριτικής Σπαρτούντας.

Ελπίδα καλεί Βορίδη για αεροδρόμιο



Ο ΠΟΛΙΤΗΣ: "Τώρα ξύπνησαν..."

Σύσκεψη για την εξέλιξη του αεροδρομίου ετοιμάζει η Τσουρή, την ίδια ώρα που ολοένα και εντείνονται οι φωνές όσων ζητούν διερεύνηση σε βάθος για το ελικοδρόμιο των 1.100 ευρώ ανα τ.μ.


Ειδικό τέλος ακινήτων σε πέντε δόσεις. Και πάλι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


Τους τα χάλασε ο καιρός. Υποτονική η κίνηση στην αγορά την εμπορική Κυριακή.



Οι χίλιες και μια νύχτες του Αργέντικου.


Φιλοζωικός σύλλογος. Μαζεύουμε τα νεκρά ζώα από τους δρόμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου