17 Μαΐ 2010

Επικαιρότητα

Πρόγραμμα σφηκοκτονίας από τον ΕΥΟΔΟ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου και το ΝΠΔΔ «Ο.Ε.Υ.Ο.Δ.Ο.Σ». εφαρμόζουν και φέτος το πρόγραμμα σφηκοκτονίας για όλο το Νομό, για την καταπολέμηση της κίτρινης αγριομέλισσας (λιλικιά-σφήκα). Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν παγίδες από πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσεως των 2 λίτρων , που περιέχουν περίπου 1 λίτρο συμπυκνωμένου χυμού πορτοκαλάδας.
Οι σφηκοπαγίδες θα διανέμονται συγκεντρωτικά, σε φορείς, Συλλόγους και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού μας. Τυχόν πολίτες που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν παγίδες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΝΠΔΔ .
Οι σφηκοπαγίδες θα διανέμονται από την Δευτέρα 17 Μαΐου 2010 από τις 8:00πμ έως τις 14:00μμ, στις αποθήκες της Ν.Α Χίου στην Καρδαμάδα (πρώην εργοστάσιο Κρόνου), έναντι του εκθεσιακού κέντρου «ΚΑΛΟΥΤΑ».
Τηλ επικοινωνίας 22710 43985 & 22710 81440.

Εβδομάδα αποχής των δικηγόρων

Με ομόφωνη απόφαση της η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου αποφάσισε αποχή των δικηγόρων απο τα καθήκοντά τους από 17 έως 21 Μαϊου διαμαρτυρόμενη για τα ανάλγητα μέτρα ΔΝΤ και Ε.Ε. που οδηγούν σε εξαθλίωση τον κλάδο και ειδικά τους νέους δικηγόρους.


"chiosnews.com"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου