1 Νοε 2011

Το "Cooking Odyssey" στην Αριούσιος


Γυρίσματα της εκπομπής “The Cooking Odyssey” (www.thecookingodyssey.com), πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011, στις οινοποιητικές εγκαταστάσεις της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε., στον Εγρηγόρο της Χίου. Πρόκειται για μια τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την ελληνική μαγειρική, μέσα από την παράδοση και την ιστορία του κάθε τόπου.

Έτσι, η Μαρία Ποδιά, μαγείρισσα στο Χώρο Γεύσης της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε., μαγείρεψε την παραδοσιακή κοκκινιστή κατσίκα με πιλάφι, ένα πιάτο που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους επισκέπτες μας και έχει κάνει διάσημη την κουζίνα του Χώρου Γεύσης.



Παραγωγός/σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο
Γιώργος Στάμου, με γνωστή τηλεοπτική δραστηριότητα στις Η.Π.Α., ενώ το συνεργείο αποτελείτο από γνωστούς στην ελληνική τηλεόραση συνεργάτες του, τεχνικούς, εικονολήπτες, ενδυματολόγο και παρουσιάστρια.

Μαζί τους ο Little Greek Chef
Γιώργος Κυρτάτας, 4ος στον κόσμο Έλληνας σεφ, με ιδιόκτητα εστιατόρια στο New Jersey (www.littlegreekchef.com), που είχε και παλαιότερα επισκεφθεί το οινοποιείο και δήλωσε λάτρης του «Αριούσιου Αυστηρού». Σύντομα τα κρασιά μας θα σερβίρονται στους χώρους του.

Η εκπομπή
“The Cooking Odyssey” έχει περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές, Έλληνες και Αμερικανούς και προβάλλεται από το αμερικανικό εθνικό κανάλι PBS.

Τα γυρίσματα στην ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε., θα προβληθούν τον
Φεβρουάριο του 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό συνεργείο έκανε γυρίσματα επίσης, στο Άγιο Γάλα, την εκκλησία και το σπήλαιο, το Βίκι, όπου επίσης μαγείρεψαν παραδοσιακές συνταγές, καθώς και στα Μεστά, το Πυργί, την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών και το «Αργέντικον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου