31 Μαρ 2011

Aegean: Νέο παιχνίδι στο Facebook!

Για 1η φορά, η Aegean Airlines δίνει στους fans της Σελίδας της στο facebook
τη δυνατότητα να διαλέξουν οι ίδιοι τον επόμενο
προορισμό προσφοράς!

3 τυχεροί κάθε φορά κερδίζουν διπλά εισιτήρια στον “νικητή” - προορισμό!

Ο διαγωνισμός “Διάλεξε προσφορά” ξεκίνησε στη σελίδα www.facebook.com/aegeanairlines και, μέσω αυτού, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον προορισμό που θέλουν να είναι η επόμενη προσφορά της Aegean, αλλά και να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια.

Η διαδικασία είναι απλή:

Ο χρήστης μπαίνει στην εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί, κάνοντας πρώτα Like στη Σελίδα. Εκεί καλείται να ψηφίσει ανάμεσα σε 2 προορισμούς, αυτόν που προτιμά να είναι ο επόμενος προορισμός προσφοράς της Aegean. Ενώ, ψηφίζοντας, μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση για 3 διπλά εισιτήρια στον “νικητή”-προορισμό!

Ο χρήστης, εκτός από την ψήφο του, μπορεί να αφήνει και το σχόλιό του, για τους λόγους που τον κάνουν να ψηφίζει τον συγκεκριμένο προορισμό.

Έτσι, ενισχύεται η διαδραστικότητα, ενώ αξιοποιώντας τις δυνατότητες του facebook, η ενέργεια θα διαδίδεται και στους υπόλοιπους φίλους του κάθε χρήστη.

Με τη λήξη της ψηφοφορίας, ανακοινώνεται ο "νικητής" προορισμός, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη προσφορά της Aegean, αλλά και οι 3 νικητές των εισιτηρίων.

Την επόμενη μέρα, η προσφορά που έχει επιλεγεί θα είναι ενεργή και θα μπορούν να επωφεληθούν όλοι από αυτήν, κλείνοντας το εισιτήριό τους κανονικά, εντός των εκάστοτε ημερομηνιών!

Μάθετε περισσότερα και μπείτε στον Διαγωνισμό “Διάλεξε προσφορά”, στη σελίδα της AEGEAN AIRLINES στο facebook, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/aegeanairlines.

el.aegeanair.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου