10 Μαρ 2010

Ληστεία Τράπεζας στη Χίο

10/3/2010

Η πρώτη στα χρονικά ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της Χίου,χθες 9 το πρωί στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στο Πυργί.
Δυο άτομα φορώντας κουκούλες και κρατώντας αντίστοιχα μια μακρύκανη καραμπίνα και ένα μαχαίρι,εισέβαλαν απείλησαν υπάλληλους και πελάτες και αφού πήραν ως λεία 7.300 ευρώ, διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών δυναμένων που άρχιζαν να ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή,ενώ ιδιαίτερος έλεγχος έγινε στις πύλες εισόδου-εξόδου του νησιού.

Μέσα σε μία μέρα συνελήφθηκαν οι δύο δράστες της ένοπλης ληστείας του καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Πυργί.Πρόκειται για δύο αλβανούς ηλικίας 21 και 32 ετών αντίστοιχα,οι οποίοι συμμετείχαν από κοινού σε κλοπές δύο οχημάτων,ενός κυνηγετικού όπλου καθώς και στην πρώτη ληστεία Τράπεζας στο νησί που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης.
Οι δύο δράστες είχαν κρυφτεί σε ερημική περιοχή έξω από το χωριό Πυργί στη νότια Χίο και τη νύχτα προσπάθησαν να επιστρέψουν στην πόλη της Χίου,αλλά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.Μάλιστα είχαν φροντίσει να μοιραστούν τη λεία τους,αφού επάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά 3.530 και 3.700 ευρώ αντίστοιχα.Οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους ενώ υπέδειξαν και τα σημεία που είχαν παρατήσει τα κλεμμένα αυτοκίνητα.

''Στόχαστρο κακοποιών το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στο Πυργί''.



πηγές: www.alithia.gr , www.enet.gr
ρεπορτάζ ΑλήθειαTV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου